we cut it for you

Het thema ‘circulariteit’ komt steeds hoger op de agenda te staan, zowel bij bedrijven als overheden. Als creatieve ondernemers en makers met een grote liefde voor textiel, werken we aan opdrachten om de circulaire gedachte breed uit te dragen.

Project

‘Ik ken A van ergens’

Periode

April 2021 – februari 2022

Wat

Cut It geeft nieuw leven aan het werfzeil dat rond het Antwerps stadhuis hing. Samen met atelier Binnenste Buiten herwerken we het doek tot 10.000 gadgets en 100 relatiegeschenken. Alle bezoekers van het openingsfeest in februari 2022 krijgen zo een stukje stadhuis mee naar huis!

Volg het productieproces via:

10.000 gadgets: de ‘hanging basket’

Dit multifunctioneel opbergtasje gebruikt worden voor telefoon en sleutels, in de knutselhoek, als plantenhanger aan je gevel, of voor voederbollen in de tuin… In elke ruimte kan de hanging basket een plekje krijgen en zijn nut bewijzen. Omdat hij waterafstotend is, is hij ook geschikt voor de badkamer, keuken. 

100 relatiegeschenken: de ‘shopper’

Voor het concept van het relatiegeschenk bouwen we verder op de visie die ook in de renovatieplannen van het stadhuis voorop staat: het verenigen van duurzame ambities voor de toekomst met traditie en erfgoed. Verder is ons concept voor het geschenk hyperlokaal en draagt het (letterlijk) een Antwerpse stempel. Deze handige shopper, met een opvallende opdruk ‘Ik ken A van ergens’ zal gevuld worden met lokale, artisanale producten.

Partners